Vi samler på tilfredse kunder!

Hver dag leverer vi oversættelser, tekstforfatnings-, korrektur- og sprogrevisionsopgaver til en lang række danske og udenlandske kunder. Herunder har vi samlet lidt feedback fra nogle få af dem, så du kan se, hvad de lægger vægt på i forbindelse med deres opgaver. Måske har det også betydning for løsningen af din opgave?

Hvad siger vores kunder?

“Tusind tak for det fremsendte. Det vil vi arbejde videre med. Tak for hurtig og præcis levering. Det sætter vi stor pris på.”

Børge Koch
Videncenterchef

“WordPilots lytter til vores behov og søger hele tiden at tilpasse sig vores ønsker. Vi oplever hurtig og professionel service, uanset hvilken type opgave vi giver dem, og vores deadlines bliver altid mødt.”

Maia Lindstrøm Sejersen
PR & Communication Manager

“ITW GSE er meget tilfredse med WordPilots. Vi får oversat tekniske manualer og tilhørende software til adskillige sprog. Vi har et tæt samarbejde med WordPilots vedr. validering af termer og opdatering af oversættelseshukommelser. 

WordPilots sikrer konsistent terminologi i dokumenterne. og samtidig sparer vi ressourcer hos os.”

Pernille Ingemann Bo

Sales Support Coordinator – International

“Vi sætter pris på vores samarbejde med WordPilots. IT Optima leverer it-analyser, og vi er dybt afhængige af en skarp leverandør af oversættelser til det omfattende materiale, der går forud for vores analyser. 

WordPilots er dygtige til at ramme den præcise betydning på alle sprog og er træfsikre i relation til deadline og pris.”

Carsten Munk Ramskov
Drifts- og udviklingsdirektør

“WordPilots sørger for oversættelse af vores software og brugervejledninger, og indimellem oversætter de også marketingmateriale for os. Det er en fornøjelse at arbejde med WordPilots. De leverer ganske enkelt det, som vi har brug for: god kvalitet til tiden. Uanset om vi kommer med en nem eller en besværlig opgave eller en ny sprogkombination, så står de på spring til at finde en løsning. Deres oversættere stiller fornuftige spørgsmål, der viser, at de er grundige og tænker sig om. Jeg kan varmt anbefale dette “dream team” til andre.”

Carsten Pedersen
Customer Care

Super service som altid. 

Morten Berg-Stærk
Head of Group Marketing
 

”I en ekstrem virkelighed i 2020 med Corona i vores samfund, hvor adgangs- og opholdskrav i vores busser og Letbane konstant skal kommunikeres ud til vores passagerer på flere sprog, er det betryggende med en stabil og fagligt stærk leverandør af sprog, for vi har i den grad brug for at kommunikere præcist og hurtigt!

Vi sætter pris på den fleksibilitet, leveringssikkerhed og høje faglige kompetence, vi får hos WordPilots.”

Anette Bjerregaard Jensen

Kommunikation og markedsføring

”Når man arbejder med én af de største banker i verden, er der høje krav til kvaliteten – det siger sig selv! Vi er meget trygge ved de tekster, som vi får leveret fra WordPilots. Vi har den helt rigtige leverandør til opgaven. For når teksterne skal læses af tyskere, så skal de også skrives af tyskere.”

Søren Pind

Chief Content Curator

Få et uforpligtende tilbud

Kompetenceskema