Velkommen til WordPilots

Har du brug for en sproglig løsning?

Hvis du har brug for oversættelse, tekstforfatning, korrektur eller noget helt fjerde for at få dine kunder i tale, kan du få et uforpligtende tilbud eller se mere nedenfor. Du er også altid velkommen til at ringe på  86 60 00 70 og få en snak med en af vores projektledere.

Har du brug for en sproglig løsning?

Velkommen til WordPilots

Hvis du har brug for oversættelse, tekstforfatning, korrektur eller noget helt fjerde for at få dine kunder i tale, kan du få et uforpligtende tilbud eller se mere nedenfor. Du er også altid velkommen til at ringe på 86 60 00 70 og få en snak med en af vores projektledere.

Oversættelse

Skal vi oversætte din tekst til andre sprog?

Tekstforfatning

Har du brug for hjælp med at få skrevet en tekst?

Korrektur

Har du en tekst, der trænger til at blive rettet til?

Hvem er vi?

Vi er ordpiloter og navigerer i ord!

WordPilots er din pålidelige sprogpartner, der leverer løsninger i høj kvalitet med korte leveringstider til konkurrencedygtige priser. Vi sætter nye standarder i markedet og hjælper din virksomhed med at styrke jeres brand og skabe grobund for vækst gennem en troværdig, genkendelig og målrettet kommunikation i høj sproglig kvalitet. Vi er kort sagt dit naturlige valg af fremtidig kommunikationspartner.

  • Troværdighed

    Vi holder, hvad vi lover, og gør det, vi siger.

  • Åbenhed

    Vi er altid i tæt dialog med kunder, leverandører og medarbejdere og tænker i løsninger og muligheder frem for begrænsninger.

  • Engagement

    Vi tager ansvar, stiller krav, er positive og gør, hvad vi kan for at overgå forventningerne.

Nyheder

Nyheder

Referencer

Hvad siger vores kunder?

Få et uforpligtende tilbud