Tekstforfatning

Tekst er ikke bare tekst. Der er stor forskel på effekten af en velskrevet tekst og en dårlig og upræcis tekst. Hvis du er i tvivl om, hvad din tekst bør indeholde, og hvordan den kan udformes, kan vi hjælpe dig med at lægge en plan.

Har du udviklet et system eller et produkt, som skal sælges til hele verden?

Vi kan hjælpe med at udarbejde og revidere tekster, så de er brugervenlige og til at forstå. I tæt dialog med dig skriver vi webtekster, manualer og produktbeskrivelser i et sprog og en stil, der rammer din målgruppe, så brugeren får det optimale ud af dit produkt.

Læs mere om fejloversættelser af slogan.

Vi kan enten opbygge teksten på baggrund af en eksisterende tekst, eller vi kan skrive en ny tekst fra bunden af i tæt samarbejde med dig, så vi er sikre på, at den rammer plet.

Er der tale om it-produkter, kan vi også indsætte skærmbilleder, som understøtter teksten. Der er også mulighed for at tilvælge SEO i forbindelse med tekstforfatningsopgaver, så brugerne kan finde frem til dig, når de søger på nettet.

Hvis du har brug for hjælp eller gerne vil drøfte mulighederne for tekstforfatning yderligere, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående formular eller ringe til vores projektlederteam på +45 86 60 00 70.

Hvad siger vores kunder?

Plastic change logo
korrekturlæseruddannelsen logo
Trados Studio Logo
Erhverv Aarhus Logo
Børsen Gazelle

Få et uforpligtende tilbud

Få ugentlige sprogtip direkte i din indbakke!

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema