Indtaling

Har du brug for en audioløsning i stedet for en skriftlig løsning?

Det er ikke altid nok at have styr på sit skriftlige materiale, når man begår sig på et andet sprog i en international kontekst. Vi kan hjælpe dig, uanset om du har brug for en løsning på skrift eller i tale. Her kan brug af et stemmetalent virkeligt styrke det indtryk du kan gøre på dine kunder.

Skal du bruge audioløsninger i din markedsføring eller e-learning?

WordPilots er din one-stop shop inden for sproglige løsninger, da vi arbejder med sprog og oversættelse i alle facetter, også på lyd. Kommunikation på tværs af sprog er nemlig ikke kun et spørgsmål om at kunne skrive, men også gøre sig forståelig i tale. Der kan være mange grunde til at bruge lyd som en del af sin platform. Det kan være, at brugerne har læsebesvær, at en instruktionsvideo giver bedre mening end en manual, eller at produktet ganske enkelt præsenteres bedre ved hjælp af billeder og lyd.

Hvilke audioløsninger kan vi hjælpe med?

Vi tilbyder:

  • Speak (narrativ indtaling)
  • Voice over (stemmesynkronisering)

Disse løsninger kan du bruge til præsentations- og instruktionsvideoer, e-learningmateriale, websidetekster, apps eller andet.

Vi har adgang til studier, teknikere og en stor pulje af stemmetalenter på mange forskellige sprog, så du får et bredt stemmemæssigt og sprogligt udvalg. Vi hjælper dig med at matche et stemmetalent med dit behov, f.eks. køn, alder, dybde, dialekt osv.

Hvis du har brug for hjælp eller gerne vil drøfte mulighederne for en audioløsning yderligere, kan du kontakte os via nedenstående formular eller ringe til vores projektlederteam på +45 86 60 00 70, så vi sammen kan afdække dit behov og finde en løsning, der passer dig.

Vi vil gerne hjælpe dig med at blive forstået, uanset hvem du henvender dig til, og hvor i verden din tekst skal bruges. 

Hvad siger vores kunder?

Plastic change logo
korrekturlæseruddannelsen logo
Trados Studio Logo
Erhverv Aarhus Logo
Børsen Gazelle

Få et uforpligtende tilbud

Få ugentlige sprogtip direkte i din indbakke!

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema