Er du aftalekunde?

Hvis du endnu ikke har indgået en samarbejdsaftale, er du meget velkommen til at kontakte os på pm@wordpilots.dk eller på +45 51 73 99 38. Du kan også altid angive en kommentar om den ønskede samarbejdsaftale i kommentarfeltet i forbindelse med en konkret opgave via nedenstående tilbudsformular.

Fordele for aftalekunder

Hvis du har indgået en samarbejdsaftale med WordPilots, er du altid sikret følgende fordele:

Hvad får du ud af et tættere samarbejde?

Når du arbejder sammen med et fast team på alle opgaver, opnår vi et godt kendskab til både din virksomhed, jeres produkter og sprogbrug. Dermed kan vi sikre en rød tråd i jeres tekster, som understøtter jeres brand og dermed bidrager aktivt til jeres bundlinje.

Vores brug af oversættelseshukommelser (WordPilots-databaser), der udelukkende indeholder DINE tekster, gør det muligt for os at genbruge oversættelser fra tidligere projekter helt eller delvist. På baggrund af disse værktøjer kan vi tilbyde dig en fast prisaftale med fordelagtige priser.

Vi ved, at tid er penge, og vi er derfor meget opmærksomme på, at forsinkelser vil medføre både procesrelaterede og økonomiske gener for dig. Da vi er kendt for vores høje leveringssikkerhed, er vi naturligvis også parate til at indgå en aftale om fordelagtige leveringsbetingelser, så du ikke behøver at bekymre dig om forsinkede eller manglende leveringer.

Referencer

Hvad siger vores kunder?

Få et uforpligtende tilbud

Få ugentlige sprogtip direkte i din indbakke!

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema