Kraftvaerk sikrer professionel international kommunikation med WordPilots

Da den danske IT-konsulentvirksomhed Kraftvaerk ønskede at øge professionalismen i sin internationale kommunikation, blev løsningen en fast samarbejdsaftale med WordPilots, som vil hjælpe Kraftvaerk med at få konsekvent gode oversættelser af sine tekster samt store administrative fordele – og ikke mindst et godt match med en virksomhed, der deler Kraftvaerks holdninger til ordentlighed og kvalitet.

Kraftvaerk er et internationalt IT-konsulenthus etableret i 2004. Virksomheden leverer innovative og nytænkende IT-løsninger fra sine kontorer i Danmark, Sverige, Finland og Rusland. Kraftvaerk hører til blandt de bedste til digital forretningsudvikling og udvikler enkle og professionelle it-løsninger til virksomheder i Danmark og udlandet.

Kraftvaerks to grundlæggende værdier, at frembringe resultater og skabe værdifulde relationer, har sikret virksomheden en støt strøm af tilfredse kunder. Virksomheden ønskede mere professionalisme i deres kommunikation på andre sprog end dansk. For at styrke den internationale kommunikation har Kraftvaerk derfor underskrevet en samarbejdsaftale med WordPilots.

Lang brancheerfaring et perfekt afsæt for gode løsninger

WordPilots har lang erfaring med at hjælpe it-virksomheder med sproglige opgaver. Vi kender branchen og har et godt, løbende samarbejde med mange af vores kunder. Det faldt os derfor helt naturligt at indgå i et samarbejde med Kraftvaerk, der som mange af vores andre kunder kombinerer høj ekspertise inden for it med et stærkt ønske om at levere et godt produkt og god kundeservice.

Samarbejdsaftalen betyder, at WordPilots fremover skal levere oversættelse, sprogrevision og korrektur, når behovet opstår. Desuden skal WordPilots fungere som Kraftvaerks sproglige sparringspartner.

Konsekvent høj kvalitet og administrative fordele

For Kraftvaerk betyder aftalen først og fremmest, at virksomheden er sikret en konsekvent, nutidig og korrekt sprogtone i alt oversat materiale, eksempelvis markedsføring og salgsmateriale. Ved at vælge WordPilots som fast sprogleverandør får Kraftvaerk endvidere en partner, der kan løse alle sproglige udfordringer på de relevante sprog. Dette sker i et fast samarbejde med et team af professionelle oversættere, der kan levere materiale på alle de sprog, Kraftvaerk får brug for i aftalens løbetid.

Aftalen giver endvidere Kraftvaerk en række projektledelsesmæssige fordele. Virksomheden får således adgang til WordPilots’ projektledelsessystem og kan selv igangsætte og følge projekter efter behov. Priserne på sprogløsninger er desuden fastlagt for to år ad gangen (dog efter behovsafdækning).

Ordentlighed og kvalitet

Kraftvaerks arbejde er præget af, at virksomheden gør sig umage. Med samarbejdsaftalen med WordPilots har Kraftvaerk fået en partner, der i lige så høj grad sætter pris på ordentlighed og kvalitet. Som Marketing- og HR Consultant Brit Sømose bemærkede, efter at WordPilots havde oversat et stillingsopslag for virksomheden til engelsk: ”Tak for oversættelsen. Dejligt, I er så grundige!”

Få et uforpligtende tilbud

Få ugentlige sprogtip direkte i din indbakke!

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema