Joan Kiehl

Direktør & Ejer

Tanja Krarup Bjørnholt

Projektleder

Lasse 02 SH

Lasse Meineche

Marketingkoordinator & Projektleder

Teamet bag

WordPilots tæller mere end 500 co-piloter, der hver dag sikrer, at din sprogopgave bliver knivskarp.
Herunder kan du se og læse mere om de 3 piloter, der til dagligt sidder i cockpittet på hovedkontoret i Hinnerup.

JOAN KIEHL – FIRMAETS SKARPE ØJE

Joan er firmaets ejer og har som direktør det store forkromede overblik. Udover at tage sig godt af kunderne og sørge for at virksomheden fortsat udvikler sig i den rigtige retning, oversætter hun og læser korrektur, så snart hun har mulighed for det.

Siden 1999 har hun i oversætterbranchen udviklet et sandt røntgenblik og spotter fejl på mindst ti meters afstand. Det har hun papir på, da hun bl.a. har taget Dansk Korrekturlæseruddannelse hos Danske Sprogseminarer. Så Joan helmer ikke, før formuleringerne sidder lige i skabet, og budskabet er klokkeklart.

Joans specialer er bl.a. it, telekommunikation og teknik, og hun har gennem en lang årrække været terminolog med ansvar for den danske terminologi for en af verdens største it-leverandører. Oprindeligt er Joan uddannet statsautoriseret translatør i engelsk med en bachelorgrad i spansk, og inden hun landede i oversætterbranchen, slog hun sine folder i en dansk softwarevirksomhed.

TANJA KRARUP BJØRNHOLT – FIRMAETS UUNDVÆRLIGE BLÆKSPRUTTE

Tanja er firmaets blæksprutte og administrative anker. Som projektleder indgår Tanja i firmaets dynamiske projektlederteam og sikrer samtidigt, at der er styr på alle relevante kontrakter og oplysninger for både kunder og leverandører. Hun har et uovertruffent blik for detaljen og følger op med det samme, hvis der er noget, der ikke stemmer.

Med mange års erfaring inden for planlægning og kvalitetskontrol er Tanja god til at se løsninger, og derfor binder hun naturligt enderne sammen, så projekterne lander til tiden i den aftalte kvalitet. Hendes administrative baggrund gør, at der er overblik over projekterne fra A til Å, så kunderne er i trygge hænder, og leverandørerne får alle de oplysninger, de har brug for, for at sikre den optimale løsning.

LASSE MEINECHE – FIRMAETS ALSIDIGE MARKETING-ØRN

Lasse er firmaets alsidige marketing-ørn og holder styr på firmaets onlinetilstedeværelse via annoncering og profilering. Derudover bruger han sin indgående merkantile viden til at yde kvalificeret rådgivning og sparring til vores mange kunder i sin rolle som projektleder. Lasse har solid erfaring fra markedsføringsverdenen, hvor han bl.a. har arbejdet som Google Ads Manager og har hjulpet større og mindre kunder med deres onlinemarkedsføring på forskellige platforme. På den baggrund kan han også bidrage til at sikre, at kundernes tekster vinkles korrekt i forhold til deres målgrupper.

Lasse er uddannet cand.merc. i Marketing og har en særlig interesse for adfærdspsykologi, hvilket afspejler sig i hans evner til at kreere kampagner, der rammer målgruppen lige i øjet. Lasses alsidige baggrund gør det muligt at hjælpe kunderne med at sammensætte tekster, der fænger og opnår den tilsigtede effekt, når de mangfoldiggøres på mange forskellige eksportmarkeder.

Vores globale net af co-piloter

Er du freelanceoversætter, og brænder du også for sprog og kommunikation?

Trives du i sprogets forunderlige krinkelkroge, og sætter du en ære i at levere en oversættelse, uden at man opdager, det er en oversættelse? Har du et vågent øje og spotter et forkert komma på flere meters afstand? Eller har du en skarp pen og kan formulere en tekst fra bunden, så den sidder lige i skabet? Kan du overholde en deadline uden at gå på kompromis med kvaliteten?

Så vil vi meget gerne høre fra dig!

Vi forventer, at du har en uddannelse på kandidatniveau inden for sprog eller kommunikation eller har min. 2 års dokumenteret erfaring som enten oversætter, tekstforfatter eller korrekturlæser.

Er du oversætter, er det et ufravigeligt krav, at du er erfaren bruger af oversættelsesværktøjer, f.eks. MemSource, SDL Trados Studio, MemoQ, Catalyst og Passolo.

Da vi fastholder modersmålprincippet, vil du kun komme til at arbejde på dit modersmål.

I nedenstående formular kan du udfylde vores kompetenceskema og skrive lidt om dig selv og det, du brænder for! Så kontakter vi dig og beder dig evt. om at udføre en testoversættelse, hvis du har en profil, der matcher vores og vores kunders behov. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Mød nogle af vores co-piloter her 

Hvad siger vores kunder?

Børsen Gazelle

Tanja Krarup Bjørnholt

Kompetenceskema

Få et uforpligtende tilbud

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter