Joan Kiehl

Direktør & Ejer

Tanja Krarup Bjørnholt

Projektleder

Cindy Berzanth Legarth

Projektleder & Salgsansvarlig

Marie Louise Christensen

Projektleder

Louise Eskildsen

Marketingmedarbejder

Teamet bag

WordPilots tæller mere end 500 co-piloter, der hver dag sikrer, at din sprogopgave bliver knivskarp.
Herunder kan du se og læse mere om de piloter, der til dagligt sidder i cockpittet på hovedkontoret i Hinnerup.

JOAN KIEHL – FIRMAETS SKARPE ØJE

Joan er firmaets ejer og har som direktør det store forkromede overblik. Udover at tage sig godt af kunderne og sørge for at virksomheden fortsat udvikler sig i den rigtige retning, oversætter hun og læser korrektur, så snart hun har mulighed for det.

Siden 1999 har hun i oversætterbranchen udviklet et sandt røntgenblik og spotter fejl på mindst ti meters afstand. Det har hun papir på, da hun bl.a. har taget Dansk Korrekturlæseruddannelse hos Danske Sprogseminarer. Så Joan helmer ikke, før formuleringerne sidder lige i skabet, og budskabet er klokkeklart.

Joans specialer er bl.a. it, telekommunikation og teknik, og hun har gennem en lang årrække været terminolog med ansvar for den danske terminologi for en af verdens største it-leverandører. Oprindeligt er Joan uddannet statsautoriseret translatør i engelsk med en bachelorgrad i spansk, og inden hun landede i oversætterbranchen, slog hun sine folder i en dansk softwarevirksomhed.

TANJA KRARUP BJØRNHOLT – FIRMAETS UUNDVÆRLIGE BLÆKSPRUTTE

Tanja er firmaets blæksprutte og administrative anker. Som projektleder indgår Tanja i firmaets dynamiske projektlederteam og sikrer samtidigt, at der er styr på alle relevante kontrakter og oplysninger for både kunder og leverandører. Hun har et uovertruffent blik for detaljen og følger op med det samme, hvis der er noget, der ikke stemmer.

Med mange års erfaring inden for planlægning og kvalitetskontrol er Tanja god til at se løsninger, og derfor binder hun naturligt enderne sammen, så projekterne lander til tiden i den aftalte kvalitet. Hendes administrative baggrund gør, at der er overblik over projekterne fra A til Å, så kunderne er i trygge hænder, og leverandørerne får alle de oplysninger, de har brug for, for at sikre den optimale løsning.

CINDY BERZANTH LEGARTH – FIRMAETS UOVERTRUFNE TOVHOLDER

Cindy er firmaets uovertrufne tovholder. I sin rolle som salgsansvarlig er Cindy ofte den første person, kunderne møder, og som projektleder har hun et godt overblik over opgaverne fra start til slut. Hun formår at afstemme kundernes behov og forventninger med det sproglige teams kompetencer, så vi altid sikrer det bedst mulige resultat. En af Cindys store styrker er, at hun er vant til at håndtere mange projekter ad gangen uden at miste fokus.

Cindy har en uddannelse i virksomhedsadministration og management samt en dobbeltuddannelse i coaching. Foruden sin uddannelsesmæssige baggrund har Cindy 10 års erfaring inden for salg og service, og hun er certificeret Google-projektleder.

MARIE LOUISE CHRISTENSEN – FIRMAETS GRUNDIGE ORGANISATOR

Marie Louise er firmaets grundige organisator, og hun går til alle opgaver med et enestående overblik. Med hende på holdet sikrer vi vores kunder en kvalificeret sparring, tæt dialog og værdifuld rådgivning. Marie Louise sørger for, at vi altid leverer materiale af høj kvalitet, og hun møder altid vores kunder med et smil. Marie Louises kompetencer bliver brugt til fulde, når hun sammensætter teams af professionelle oversættere, der løser opgaverne bedst muligt.     

Marie Louise har en baggrund som cand.mag. i engelsk og italiensk, og hun har arbejdet i oversætterbranchen siden 2010. Marie Louises store erfaring fra branchen betyder, at hun har et godt kendskab til de teknologiske værktøjer, vi bruger, hun har et stort netværk, og hun kan dermed sikre kunderne en optimal løsning, der matcher deres behov og som minimum lever op til deres forventninger.

LOUISE ESKILDSEN – FIRMAETS KREATIVE CONTENT CREATOR

Louise er firmaets kreative content creator, der holder styr på vores sociale medier, hjemmeside, artikler og nyhedsbreve. Som studentermedhjælper jonglerer Louise med fagligt interessante og spændende nyheder fra både WordPilots og oversætterbranchen. Teksterne har mange forskellige vinkler og omhandler alt fra den værdi, et professionelt oversætterbureau kan skabe for virksomheder, til sprogtip og det danske sprogs udvikling. Louises kreative evner og store drive sikrer, at vi møder kunderne i øjenhøjde uanset platform eller medie, og hun har altid nye idéer til, hvordan en historie kan fortælles og formidles – uanset om der er tale om ”tungt” fagligt indhold eller et humørfyldt SoMe-opslag.  

Louise har en bachelor i historie fra Aarhus Universitet og læser i øjeblikket til cand.public. på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

Vores globale net af co-piloter

Er du freelanceoversætter, og brænder du også for sprog og kommunikation?

Trives du i sprogets forunderlige krinkelkroge, og sætter du en ære i at levere en oversættelse, uden at man opdager, det er en oversættelse? Har du et vågent øje og spotter et forkert komma på flere meters afstand? Eller har du en skarp pen og kan formulere en tekst fra bunden, så den sidder lige i skabet? Kan du overholde en deadline uden at gå på kompromis med kvaliteten?

Så vil vi meget gerne høre fra dig!

Vi forventer, at du har en uddannelse på kandidatniveau inden for sprog eller kommunikation eller har min. 2 års dokumenteret erfaring som enten oversætter, tekstforfatter eller korrekturlæser.

Er du oversætter, er det et ufravigeligt krav, at du er erfaren bruger af oversættelsesværktøjer, f.eks. MemSource, SDL Trados Studio, MemoQ, Catalyst og Passolo.

Da vi fastholder modersmålprincippet, vil du kun komme til at arbejde på dit modersmål.

I nedenstående formular kan du udfylde vores kompetenceskema og skrive lidt om dig selv og det, du brænder for! Så kontakter vi dig og beder dig evt. om at udføre en testoversættelse, hvis du har en profil, der matcher vores og vores kunders behov. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Mød nogle af vores co-piloter her 

Hvad siger vores kunder?

Børsen Gazelle

Kompetenceskema

Få et uforpligtende tilbud

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter