Teamet bag

Owner

Joan Kiehl

Direktør & Ejer

Projektleder & key account manager

Lone Lyngdorf

Projektleder & key account manager

Projektleder

Tanja Krarup Bjørnholt

Projektleder

JOAN KIEHL – FIRMAETS SKARPE ØJE

Joan er firmaets ejer og har som direktør det store forkromede overblik. Udover at tage sig godt af kunderne og sørge for at virksomheden fortsat udvikler sig i den rigtige retning, oversætter hun og læser korrektur, så snart hun har mulighed for det.

Siden 1999 har hun i oversætterbranchen udviklet et sandt røntgenblik og spotter fejl på mindst ti meters afstand. Det har hun papir på, da hun bl.a. har taget Dansk Korrekturlæseruddannelse hos Danske Sprogseminarer. Så Joan helmer ikke, før formuleringerne sidder lige i skabet, og budskabet er klokkeklart.

Joans specialer er bl.a. it, telekommunikation og teknik, og hun har gennem en lang årrække været terminolog med ansvar for den danske terminologi for en af verdens største it-leverandører. Oprindeligt er Joan uddannet statsautoriseret translatør i engelsk med en bachelorgrad i spansk, og inden hun landede i oversætterbranchen, slog hun sine folder i en dansk softwarevirksomhed.

LONE LYNGDORF – FIRMAETS UOVERTRUFNE TOVHOLDER

Lone er firmaets uovertrufne tovholder. I sin rolle som salgsansvarlig er Lone ofte den første person, kunderne møder, og som projektleder har hun et godt overblik over opgaverne fra start til slut. Hun formår at afstemme kundernes behov og forventninger med det sproglige teams kompetencer, så vi altid sikrer det bedst mulige resultat. En af Lones store styrker er, at hun er vant til at håndtere mange projekter ad gangen uden at miste fokus.

Med en bachelorgrad i fransk og tysk samt en uddannelse som akademiøkonom har Lone de bedste forudsætninger for at komme omkring alle aspekter af et projekt og give kunderne et indblik i, hvordan de får den bedste og mest rentable løsning. Lone har desuden haft foden under eget bord i oversætterbranchen i en lang årrække, så hun er vant til at indgå i en tæt dialog med både kunder og leverandører og finde løsninger, der tilgodeser de specifikke behov.

TANJA KRARUP BJØRNHOLT – FIRMAETS UUNDVÆRLIGE BLÆKSPRUTTE

Tanja er firmaets blæksprutte og administrative anker. Som projektleder indgår Tanja i firmaets dynamiske projektlederteam og sikrer samtidigt at der er styr på alle relevante kontrakter og oplysninger for både kunder og leverandører. Hun har et uovertruffent blik for detaljen og følger op med det samme, hvis der er noget, der ikke stemmer.

Med mange års erfaring inden for planlægning og kvalitetskontrol er Tanja god til at se løsninger, og derfor binder hun naturligt enderne sammen, så projekterne lander til tiden i den aftalte kvalitet. Hendes administrative baggrund gør, at der er overblik over projekterne fra A til Å, så kunderne er i trygge hænder, og leverandørerne får alle de oplysninger, de har brug for, for at sikre den optimale løsning.

Vores globale net af co-piloter

Er du freelanceoversætter, og brænder du også for sprog og kommunikation?

Trives du i sprogets forunderlige krinkelkroge, og sætter du en ære i at levere en oversættelse, uden at man opdager, det er en oversættelse? Har du et vågent øje og spotter et forkert komma på flere meters afstand? Eller har du en skarp pen og kan formulere en tekst fra bunden, så den sidder lige i skabet? Kan du overholde en deadline uden at gå på kompromis med kvaliteten?

Så vil vi meget gerne høre fra dig!

Vi forventer, at du har en uddannelse på kandidatniveau inden for sprog eller kommunikation eller har min. 2 års dokumenteret erfaring som enten oversætter, tekstforfatter eller korrekturlæser.

Er du oversætter, er det et ufravigeligt krav, at du er erfaren bruger af oversættelsesværktøjer, f.eks. MemSource, SDL Trados Studio, MemoQ, Catalyst og Passolo.

Da vi fastholder modersmålprincippet, vil du kun komme til at arbejde på dit modersmål.

I nedenstående formular kan du udfylde vores kompetenceskema og skrive lidt om dig selv og det, du brænder for! Så kontakter vi dig og beder dig evt. om at udføre en testoversættelse, hvis du har en profil, der matcher vores og vores kunders behov. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvad siger vores kunder?

Gazelle

Kompetenceskema

Få et uforpligtende tilbud