IT Optima får konsekvent træfsikre oversættelser på 22 sprog

”WordPilots er dygtige til at ramme den præcise betydning på alle sprog og er træfsikre i relation til deadline og pris,” siger Carsten Ramskov fra it-analysevirksomheden IT Optima. Virksomheden er afhængig af stringente, ensartede og utvetydige oversættelser af sine brugerundersøgelser, og det har WordPilots leveret i et fast samarbejde siden 2013.

It-analysevirksomheden IT Optima udfører brugerundersøgelser for it-virksomheder, som giver virksomhederne et godt overblik over deres samlede performance inden for it og digitalisering igennem benchmark-analyser. Dermed kan de træffe beslutninger på et bedre grundlag inden for it- og digitaliseringsområdet. Med 20 år på bagen, og over 1.000 analyser i rygsækken, har IT Optima vist, at deres analyser er både pålidelige og brugbare.

IT Optima leverer deres undersøgelser og analyser på flere sprog, og da de spørgeskemaer, der anvendes i brugerundersøgelserne, er udformet meget stringent, ensartet og utvetydigt, er det et krav, at de også oversættes stringent, ensartet og utvetydigt– hver eneste gang. ”Vi er dybt afhængige af en skarp leverandør af oversættelser til det omfattende materiale, der går forud for vores analyser,” siger Carsten Ramskov, drifts- og udviklingsdirektørfor IT Optima.

Stringente oversættelser til 22 sprog

For at opnå denne sproglige stringens har IT Optima siden 2013 samarbejdet med WordPilots, som leverer oversættelser af spørgeskemaerne – indtil videre til 22 sprog. WordPilots benytter oversættelsesdatabaser, der gør, at oversætterne kan genbruge de præcis samme udtryk som i tidligere projekter. Det sikrer konsekvens i den anvendte terminologi. For at sikre, at oversættelserne faktisk også giver mening for læseren på målsprogene, benyttes der udelukkende oversættere, som oversætter til deres eget sprog – også kaldet modersmålsoversættelse.

Det mangeårige samarbejde og WordPilots’ store erfaring med it-oversættelse generelt har desuden gjort, at WordPilots har udviklet en indgående sproglig viden om software og andre faste udtryk i it-verdenen, som yderligere styrker den sproglige træfsikkerhed.

Træfsikkerhed på sprog, deadline og pris

WordPilots’ indsats har givet en stor sikkerhed for IT Optima, og Carsten Ramskov er da også tilfreds med samarbejdet. ”Vi sætter pris på vores samarbejde med WordPilots,” slutter han. ”WordPilots er dygtige til at ramme den præcise betydning på alle sprog og er træfsikre i relation til deadline og pris.”

 

logo_itoptima

Få et uforpligtende tilbud

Få ugentlige sprogtip direkte i din indbakke!

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema