Netværk

Værdien af netværk er stor! Selvfølgelig i forhold til kunde- og leverandørrelationer, men også i forhold til medarbejdernes faglige udvikling og virksomhedens udvikling generelt.

I faglige netværk har vi mulighed for at hente inspiration og sparre med andre fagfolk. Det kommer vores kunder til gode, når vi bliver skarpere på løsninger og får øget viden om værktøjer og optimering af processer.

Samtidig bruger vi også vores sproglige netværk aktivt til løbende at udbygge vores portefølje af erfarne og kompetente co-piloter. Dermed har vi altid kvalificerede og alsidige profiler, der matcher vores kunders opgaver og sikrer gode resultater.

I øjeblikket deltager vi i følgende netværk:

Favrskov Erhvervsråd er det naturlige talerør for det lokale erhvervsliv i Favrskov Kommune. Derfor bakker vi aktivt op om deres arbejde og deltager jævnligt i deres mange forskellige arrangementer og netværksgrupper.

Erhverv Aarhus er en uafhængig erhvervsorganisation, der arbejder for et attraktivt erhvervsklima i Aarhus og Østjylland. Det vil vi meget gerne være en aktiv del af og bidrage, hvor vi kan.

The Globalization and Localization Association er en international brancheorganisation for organisationer og enkeltpersoner, som muliggør kommunikation og samarbejde på tværs af sprog og kulturer. Her har vi mulighed for løbende at holde os ajour med den faglige udvikling inden for sprog og kommunikation. Samtidig hjælper det med at udbygge relationerne i vores internationale netværk.

Translators Without Borders er en enestående international organisation, som leverer oversættelser til nonprofitorganisationer inden for områder som eksempelvis krisestyring, sundhed og uddannelse. Organisationen uddanner også nye oversættere inden for sprog, hvor der mangler oversættere, og arbejder konstant på at øge forståelsen af, at sprog er en helt afgørende faktor for et vellykket hjælpearbejde. Ved at støtte TWB økonomisk og bidrage med faglige input i form af oversættelser med videre kan vi være medvirkende til, at nødhjælpsorganisationer og øvrige nonprofitorganisationer kan lykkes med deres vigtige arbejde i verdens brændpunkter.

korrekturlæseruddannelsen logo

Som et led i Korrekturlæseruddannelsen har vi adgang til Danske Sprogseminarers sprognetværk, hvor vi kan få med- og modspil fra ligesindede fra andre brancher. Det er meget givende, da det giver flere vinkler på det arbejde og de opgaver, vi udfører for vores kunder og er med til at sikre, at vi hele tiden kan yde vores kunder kvalificeret rådgivning.

Hvad siger vores kunder?

Plastic change logo
korrekturlæseruddannelsen logo
Trados Studio Logo
Erhverv Aarhus Logo
Børsen Gazelle

Få et uforpligtende tilbud

Få ugentlige sprogtip direkte i din indbakke!

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema