Vi samler på tilfredse kunder!

Hver dag leverer vi oversættelser, tekstforfatnings-, korrektur- og sprogrevisionsopgaver til en lang række danske og udenlandske kunder. Herunder har vi samlet lidt feedback fra nogle få af dem, så du kan se, hvad de lægger vægt på i forbindelse med deres opgaver. Måske har det også betydning for løsningen af din opgave?

“Tusind tak for det fremsendte. Det vil vi arbejde videre med. Tak for hurtig og præcis levering. Det sætter vi stor pris på.”

Børge Koch
Videncenterchef

“WordPilots lytter til vores behov og søger hele tiden at tilpasse sig vores ønsker. Vi oplever hurtig og professionel service, uanset hvilken type opgave vi giver dem, og vores deadlines bliver altid mødt.”

Maia Lindstrøm Sejersen
PR & Communication Manager

“ITW GSE er meget tilfredse med WordPilots. Vi får oversat tekniske manualer og tilhørende software til adskillige sprog. Vi har et tæt samarbejde med WordPilots vedr. validering af termer og opdatering af oversættelseshukommelser. 

WordPilots sikrer konsistent terminologi i dokumenterne. og samtidig sparer vi ressourcer hos os.”

Pernille Ingemann Bo

Sales Support Coordinator – International

“Vi sætter pris på vores samarbejde med WordPilots. IT Optima leverer it-analyser, og vi er dybt afhængig af en skarp leverandør af oversættelser til det omfattende materiale, der går forud for vores analyser. 

WordPilots er dygtige til at ramme den præcise betydning på alle sprog og er træfsikre i relation til deadline og pris.”

Carsten Munk Ramskov
Drifts- og udviklingsdirektør

“WordPilots sørger for oversættelse af vores software og brugervejledninger, og indimellem oversætter de også marketingmateriale for os. Det er en fornøjelse at arbejde med WordPilots. De leverer ganske enkelt det, som vi har brug for: god kvalitet til tiden. Uanset om vi kommer med en nem eller en besværlig opgave eller en ny sprogkombination, så står de på spring til at finde en løsning. Deres oversættere stiller fornuftige spørgsmål, der viser, at de er grundige og tænker sig om. Jeg kan varmt anbefale dette “dream team” til andre.”

Carsten Pedersen
Customer Care

Få et uforpligtende tilbud

Kompetenceskema