Bruger du ChatGPT i din produktionsvirksomhed? Vi finpudser din tekst med præcision og erfaring!

Vi forstår, hvis din hverdag er præget af udfordringer som manglende tid, et stramt budget, kommunikationshurdler og manglende sprogkundskaber. Vi anerkender også, at AI et langt stykke hen ad vejen kan hjælpe jer med at løse disse problemer! 

Men! I produktionsindustriens komplekse verden, hvor hver detalje er afgørende, er det nemt og hurtigt at anvende værktøjer som ChatGPT til udarbejdelse eller oversættelse af tekster. Disse værktøjer kan dog ikke stå alene, da du jo ikke kan vide med sikkerhed, hvor de henter deres oplysninger fra, og heller ikke kan være sikker på kvaliteten af outputtet. Derfor kalder brugen af denne form for værktøjer på kildekritik, sund fornuft og en menneskelig bagstopper, så du er sikker på, at resultatet bliver, som du ønsker.

Læs, hvordan vi kan hjælpe dig med oversættelse, tekstforfatning og sprogrevision i din produktionsvirksomhed. 

1. Præcision i ordvalg
Vi skiller os ud ved at sørge for, at dine tekster håndteres af professionelle sprogfolk, der er specialiseret inden for dit fagområde. Vores fokus er ikke kun at undgå misforståelser i tekster, men også at adressere dine udfordringer og sikre præcision i hvert ord.


2. Erfaring i sprog, ikke kunstig intelligens
Vores erfarne team forstår, at selvom vi ikke er AI-eksperter, er vores styrke forankret i sprog. Vi leverer gennemarbejdede løsninger med det menneskelige touch, som AI alene ikke kan levere, og anerkender samtidig de udfordringer, du står overfor. Ved at kombinere jeres ChatGPT-tekster med vores sprogfaglige kompetencer tilfører vi det ekstra touch af raffinering, der kan være den afgørende forskel for dine tekster, og som samtidig kan hjælpe med at bryde de kulturelle barrierer på eksportmarkederne.

4. Muligheder for oversættelse og tekstforfatning
Uanset om der er tale om tekniske produktbeskrivelser, maskinmanualer eller salgstekster, sikrer vores sprogfolk, at dine budskaber formidles præcist og effektivt. Vi forstår, at dine udfordringer også er forbundet med at sikre anvendelsen af korrekt brancheterminologi, samtidig med at din virksomheds DNA bevares.
 
5. Sprogrevision med fokus på kvalitet
Vi er dedikerede til kvalitetssikring gennem omhyggelig sprogrevision. Vores fokus er ikke kun at rette fejl, men at forfine og forbedre dine tekster, så dine budskaber og pointer fremstår klart og professionelt.

Selvom ChatGPT efterhånden er blevet en fast del af landskabet, er det afgørende at vide, at vi som sprogpartner bringer noget ekstra til bordet. Med vores professionelle løsninger, kvalitetssikring og sproglig finesse kan vi gøre dine tekster endnu bedre. Vi træder ind, når teksterne skal korrekturlæses, indholdet faktatjekkes, og virksomhedens røde tråd skal sikres, alt imens vi hjælper med at nedbryde kulturelle barrierer på dine eksportmarkeder!

Læs mere om korrektur og kvalitetssikring af dine ChatGPT-tekster her.

Igor Omilaev for Unsplash

Få et uforpligtende tilbud

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema