Én sprogløsning hele vejen for Frode Laursen

Den internationale transport- og logistikvirksomhed Frode Laursen A/S har eksisteret i mere end 70 år. Siden grundlæggelsen som lokal transportør i 1948 er virksomheden vokset støt til at være en af Danmarks førende logistikvirksomheder, som råder over omkring 600.000 m2 logistikcenter, mere end 700 lastbiler og omkring 2.200 medarbejdere. Ud over Danmark er virksomheden repræsenteret i Sverige, Finland, Polen og Tyskland.

I dag er Frode Laursens fokusområder transport og lagerlogistik af dagligvarer (også kaldet FMCG), transport af byggematerialer og farligt gods samt kørsel med specialaffald som emballage, træflis og gipsplader fra genbrugsstationer i Norden til store råvareproducenter i hele Europa.

Informationsdrevet og langvarigt samarbejde

Frode Laursen er en værdidrevet virksomhed med et skarpt fokus på blandt andet ansvarlighed, troværdighed og fornuftig ressourceudnyttelse – og ikke mindst på, at virksomheden er til for kundernes skyld. Det er Frode Laursens erklærede mål at udvikle sig sammen med sine kunder for at sikre et informationsdrevet og langvarigt samarbejde med tillid og gennemsigtighed for alle parter. Og for en international virksomhed som Frode Laursen kræver det tydelig og konsekvent kommunikation på flere sprog.

Løbende oversættelse for forskellige afdelinger

For at opnå flersproglig kommunikation i høj kvalitet har Frode Laursen allieret sig med WordPilots, som løbende oversætter tekster til fem sprog for ledelsen, kommunikationsafdelingen og logistik-/økonomiafdelingen. Som et led i det fortsatte versioneringsarbejde vedligeholder WordPilots desuden flersproglige oversættelseshukommelser og terminologilister fra de forskellige afdelinger hos Frode Laursen.

Ved at bruge faguddannede modersmålsoversættere med oversættelseserfaring inden for det relevante fagområde sikrer WordPilots høj sproglig kvalitet. Oversættelsesarbejdet suppleres af struktureret brug af terminologilister og oversættelseshukommelser, så centrale begreber bliver oversat ens hver gang. Dermed bliver teksterne ikke blot oversat til de ønskede sprog; de bliver oversat, så de klinger naturligt og korrekt på målsproget – og ikke mindst for målgruppen.

Én løsning – hele vejen

Frode Laursens slogan er One-stop logistics, eller på dansk: én løsning – hele vejen. Med WordPilots har virksomheden fået en one stop-sprogløsning, der holder hele vejen fra hovedkvarteret nær Hinnerup i Østjylland til virksomhedens kunder, partnere og medarbejdere på tværs af Nordeuropa.

Frode Laursen Logo

 

Få et uforpligtende tilbud

Få ugentlige sprogtip direkte i din indbakke!

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema