Friis Psykoterapi får flere besøgende på deres hjemmeside med tekstforfatning

”I den tid, den nye side har kørt, er antallet af dem, der kikker forbi, blevet højere og højere,” fortæller Charlotte Friis. ”De bliver på siden meget længere og læser det, der er skrevet.”

Som selvstændig psykoterapeut og ejer af Friis Psykoterapi behandler Charlotte Friis problemstillinger som sorg, angst og stress ved hjælp af samtaleterapi. En webside, der kan tiltrække nuværende og kommende klienter, er et vigtigt redskab i virksomhedsdriften, og efter et vellykket tekstforfatningsprojekt med WordPilots har Charlotte Friis nu fået en side, der opfylder alle hendes krav og afspejler hende og hendes virksomhed.

Afklaring og omskrivning

Projektet startede med samtaler, hvor WordPilots sporede sig ind på, hvem Charlotte Friis er, og hvad hun gerne vil formidle til de besøgende. Hun oplevede selv, at hendes solide faglige ballast og dybe involvering i emnet gjorde det svært at vurdere, hvor meget af hendes viden der ville være relevant for besøgende på websiden. Som udenforstående kunne WordPilots trække på virksomhedens sproglige og kommunikative erfaring til at afklare, hvilke emner siden skulle komme ind på, og hvordan indholdet kunne struktureres, så det blev læsevenligt og overskueligt, men stadig tro mod virksomheden og dens indehaver.

Herefter foretog WordPilots’ tekstforfatter en gennemgribende revision og omskrivning af teksten. Inden opgaven gik i gang, udarbejdede WordPilots en tidsplan og fremsendte et tilbud på det anslåede maksimale tidsforbrug, så Charlotte Friis hele tiden havde et godt overblik over processen.                                                                         

Søgeordsanalyse gør webtekst mere effektiv

En webside skal ikke kun informere eksisterende klienter – den skal også tiltrække nye. For at få mest mulig trafik ind på den reviderede webside foretog WordPilots en søgeordsanalyse for at finde de ord, potentielle klienter bruger, når de søger efter psykoterapeutisk hjælp online. Ved at sørge for, at disse ord optræder på websiden, øger man chancen for, at klienterne finder den. Resultaterne af søgeordsanalysen blev indarbejdet i den reviderede tekst inden levering.

Tekst, der fanger målgruppen

Siden den reviderede webside gik i luften, har Friis Psykoterapi som nævnt fået flere besøgende, der bliver på siden i længere tid – og den reviderede tekst har været en medvirkende årsag til, at Charlotte Friis har fået flere kunder i butikken.

”Jeg har fået nye klienter, og når jeg spørger dem, hvorfor de valgte lige mig, siger de, at teksten bare lige rammer dem, og de bare fik lyst til at vende tilbage til siden,” udtaler hun.

Alt i alt er Charlotte Friis godt tilfreds med samarbejdet med WordPilots. Hun oplever, at projektet bød på god sparring, og at WordPilots levede op til de ønsker og forventninger, hun havde.

”Jeg sætter stor pris på det arbejde, I har leveret,” slutter hun. ”Jeg har læst teksten igen og synes, at den fanger, hvem jeg er, og hvad jeg gør. Jeg er virkelig glad for teksten og forslagene til, hvordan siden kan se ud.”

Charlotte Friis Logo
Friis Psykoterapi

Få et uforpligtende tilbud

Få ugentlige sprogtip direkte i din indbakke!

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema