Fire gode grunde til at parre din produktionsvirksomhed med en sprogvirksomhed!

Global ekspansion

For langt de fleste produktionsvirksomheder er adgang til internationale markeder afgørende for afsætningen af varer. Et samarbejde med en sprogvirksomhed, der er specialiseret i oversættelse, kan sikre, at dine produktmanualer, sikkerhedsinstruktioner og tekniske dokumentation bliver korrekt oversat til alverdens sprog, uden at virksomhedens DNA går tabt.

Regulatorisk overholdelse

I mange brancher er det afgørende at overholde forskellige nationale og internationale standarder og lovgivninger, ligesom det også kan være et krav, at visse teksttyper SKAL foreligge på lokalsproget. En sprogvirksomhed med ekspertise i fagterminologi kan sikre, at din virksomheds tekster bliver oversat præcist og korrekt, herunder ved at anvende den rette juridiske terminologi.

Kundetilfredshed og tillid

Når du kommunikerer effektivt på kundens eget sprog, skabes der tillid, og du viser forståelse for og engagement i kundens behov. Ved at levere korrekte og professionelle oversættelser af dine produktdokumenter og -materialer viser du din virksomheds dedikation til kvalitet og service, samtidig med at du viser respekt for kundens sprog og kultur og forsøger at møde dem i øjenhøjde. Dette kan styrke dine kunderelationer og øge chancerne for gentagne køb og positiv omtale.

Undersøgelser viser desuden, at virksomheder, der har en webshop på brugernes eget sprog, har en meget større chance for at få solgt deres varer, end hvis webshoppen f.eks. kun findes på engelsk. I Spanien er det f.eks. kun 22 % af befolkningen, der taler engelsk (i Frankrig er det 39 %, Italien 34 % og Tyskland 64 %). Så hvis du oversætter din webshop til disse fem sprog, har du pludselig adgang til mere end 300 mio. europæiske brugere og potentielle kunder.

Økonomiske fordele

Et samarbejde med en sprogvirksomhed kan som nævnt give din virksomhed adgang til præcis og professionel kommunikation samt nøjagtige oversættelser. En investering i en sprogvirksomheds ydelser kan desuden føre til betydelige besparelser på længere sigt ved at eliminere sproglige/indholdsmæssige fejl og dermed lette presset på virksomhedens support og kundeservice. Ved at samarbejde med en fast sprogpartner har I desuden mulighed for at få en fordelagtig aftale, der sikrer jer skarpe priser og en indbygget rabatmodel, når I samler jeres sprogløsninger ét sted. Hos WordPilots har denne former for aftaler resulteret i besparelser på oversættelsesopgaver på op til 75 %.

 

Ovenstående fire punkter giver et lille indblik i det potentiale og de muligheder, et samarbejde med en sprogpartner kan åbne op for. Udover at sikre global tilstedeværelse, overholdelse af regulativer og en øget kundeloyalitet kan samarbejdet også føre til betydelige besparelser på længere sigt. Husk altid, at et godt samarbejde er nøglen til succes, uanset hvilken løsning din virksomhed vælger.

Få et uforpligtende tilbud

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema