Ved du, at fejlkommunikation kan tilbageholde jeres leverance i tolden?

Korrekt kommunikation er vigtig – også når man arbejder med fragt og godstransport. Manglende informationer medfører ikke kun en forøget arbejdsbyrde, men kan også have store økonomiske konsekvenser, forsinke leverancer og gøre kunderne utilfredse.

Når man arbejder på tværs af landegrænser, er der ofte en lang række regler og dokumenter, som kan besværliggøre arbejdet og forsendelsen. For at sikre effektive og problemfrie leverancer er det derfor vigtigt, at produktdokumentationen lever op til både lokale og internationale regler. Hvis der opstår fejl eller forsinkelser på grund af dokumentationen, kan det i sidste ende blive en dyr fornøjelse – især hvis man eksporterer letfordærvelige varer. Derfor er klar og korrekt kommunikation afgørende!

Hvis jeres virksomhed ikke selv har ressourcer til internt at håndtere denne specialiserede kommunikation, kan I med fordel teame op med en sprogpartner, der kan hjælpe med en professionel oversættelse af de vigtige dokumenter. Som udgangspunkt bør dokumenterne oversættes til et hovedsprog, f.eks. engelsk, når gods skal fragtes fra ét land til et andet. Hvis godset f.eks. skal igennem flere forskellige lande, inden det når destinationslandet, kan det afhængigt af geografien også være en fordel at oversætte dokumenterne til lokalsproget i de enkelte transitlande. På den måde får myndighederne de bedste muligheder for sikre en effektiv behandling af forsendelsen.

Oversættelse af vigtige fragt- og tolddokumenter kan dermed være afgørende for, at lige netop jeres levering kommer hurtigere igennem tolden så rettidig levering samt kundetilfredsheden sikres.

Et samarbejde med et professionelt oversætterbureau betyder, at I ikke behøver at bekymre jer over, om tolderne i f.eks. Tyskland, Ungarn, Tanzania eller Japan forstår jeres fragt- og tolddokumenter, og om forsendelsen bliver forsinket. Hos WordPilots har vi et globalt netværk af professionelle oversættere, som sørger for, at I bliver forstået, uanset hvor I skal hen.

Kontakt os nu, og få et uforpligtende tilbud på en oversættelse af jeres materiale!

Få et uforpligtende tilbud

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema