Vi fejrer et stærkt og tæt samarbejde!

WordPilots har rundet en vigtig milepæl i et betydningsfuldt samarbejde med én af vores store danske kunder: LINCO Food Systems A/S.

LINCO er en del af den tyskejede BAADER-koncern, som producerer og leverer tekniske anlæg til fjerkræslagterier i hele verden. Tine Hertz, som er ansvarlig for den tekniske dokumentationsafdeling, var i januar 2019 på udkig efter en stabil og kompetent sprogleverandør af 25 forskellige sprog – lige fra dansk til kinesisk!

Virksomheden havde et stort behov for en kompetent, fleksibel og pålidelig leverandør af sproglige løsninger. Det var og er stadig yderst vigtigt, at leverandøren samtidig arbejder professionelt og agilt for at honorere de høje krav, som LINCO med rimelighed stiller – men som også virksomhedens globale kunder stiller til LINCO.

Efter et indledende pilotprojekt på 79 tekniske manualer til polsk, som blev løst til stor tilfredshed, indgik vi en samarbejdsaftale om levering af sproglige ydelser, og nu er det første år allerede gået.

På et af de regelmæssige evalueringsmøder hos LINCO blev det i dag fejret på behørig vis med en forlængelse af aftalen med yderligere 2 år. 

Tine Hertz siger om samarbejdet: ”Vi har været utrolig glade for vores samarbejde med WordPilots og er meget glade for at kunne fortsætte dette. Ved at indgå samarbejde med WordPilots, har vi opnået høj kvalitet af vores oversættelser, konkurrencedygtige priser samt leveringssikkerhed. WordPilots har aldrig leveret en eneste oversættelse for sent. Derudover kommunikerer vi rigtig godt, og det har resulteret i et tæt samarbejde, som både kommer både os og Wordpilots til gavn.”

Joan Kiehl fra WordPilots fortæller om samarbejdet:
”Det er en stor fornøjelse at arbejde for LINCO. Vi har sat struktur på samarbejdet i en sådan grad, at projekterne kan løses effektivt og smidigt. Vores oversætterteams holdes travlt beskæftiget med mange opgaver, og vi har en rigtig god, tæt og positiv dialog med vores kunde. Den direkte kontakt med teamet sikrer et optimalt workflow med hurtige afklaringer. Samtidig mødes vi 4 gange årligt for løbende at evaluere vores samarbejde. Vi gennemgår, hvad der er sket siden sidste møde og finder sammen nye muligheder og stier, der skal betrædes. Vi er desuden meget opmærksomme på vigtigheden af leveringssikkerhed i forbindelse med LINCOs projekter, og vi har naturligvis aldrig misset en eneste deadline i de 18 måneder, som vores samarbejde har varet”.

Et samarbejde til gavn for begge parter

Det fælles udbytte af samarbejdet er en høj grad af fleksibilitet, som medfører, at LINCO nøje kan styre dokumentationsprocessen, så hverken salgsafdelingen eller produktionen hos LINCO skal vente på de tekniske manualer, før de solgte anlæg kan leveres til LINCOs kunder. Manualerne er trykt på det rette sprog, i det øjeblik maskinerne er klar til forsendelse.

Begge parter har øget fokus på proces- og projektstyring. Det klares til dels ved hjælp af WordPilots’ online projektstyringsværktøj, som håndteres af uddannet personale. Derudover har LINCO opbygget en stor oversættelsesdatabase hos WordPilots, som er til stor støtte for alle de professionelle sprogteams, og som desuden giver LINCO en stor økonomisk fordel på alle projekter – uanset sprogkombination.

Det største udbytte er dog fornøjelsen ved at have fundet hinanden i et samarbejde, der gavner begges forretninger.

Kontakt Lone Lyngdorf på telefon 5173 9938 eller lone@wordpilots.dk for yderligere information.

Linco                      

Få et uforpligtende tilbud

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema