Hvad er Microsoft Copilot egentlig?

 

Microsoft 365 Copilot er Microsofts egenudviklede AI-værktøj, der i store træk fungerer på samme måde som f.eks. ChatGPT og Gemini. Værktøjet integreres i de Microsoft 365-apps, du allerede bruger dagligt, f.eks. Microsoft Graph, Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Teams. Du kan bruge værktøjet til at skrive mails og tekster, udarbejde præsentationer og mødereferater samt lave oversættelser osv. Copilot gør det lettere at være kreativ og produktiv samt samarbejde med andre. Og med den nye Business Chat-funktion kan du give naturlige sprogprompter som “Fortæl mit team, hvordan vi opdaterede produktstrategien,” og få en statusopdatering baseret på dine seneste møder, emails og chattråde.

Til forskel fra de øvrige GPT’er på markedet, er Copilot udelukkende trænet på valideret indhold og fungerer som et lukket kredsløb. Dermed sikrer du, at dine data forbliver fortrolige, da de ikke hentes fra eller lægges ud i en offentlig tilgængelig ”pulje” af ord, som andre brugere af dette og lignende værktøjer kan trække på.  Selvom teknologien er imponerende og stadig raffineres, er der som med de øvrige AI-værktøjer på markedet stadig behov for menneskelig kontrol og efterredigering for at opnå det bedste resultat. Værktøjets output kan altså ikke stå alene.

Hvorfor behovet for professionel sprogstøtte?

Hos WordPilots er vi skarpe til at finde de bedste sproglige løsninger, også når nye produkter kommer på markedet. Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne arbejde hurtigt, men det er ikke altid, at effektivitet er ensbetydende med kvalitet. AI-værktøjer kan være en stor hjælp, men de kan ikke altid fange de sproglige nuancer og kulturelle kontekster, der er afgørende for præcis og effektiv kommunikation. De kender heller ikke nødvendigvis din foretrukne terminologi, så der skabes sammenhæng mellem dine tekster og produkter/ydelser. Desuden kan du heller ikke være sikker på, at teksterne er fuldstændige, hvis du beder om et udtræk af pointer fra en aftale eller vil oprette en handlingsplan på baggrund af et referat.

Vi tilbyder

Validering af input, når du vil oprette din egen sprogmodel (GPT), som du kan bruge med Copilot, så du sikrer, at det AI-genererede output tager udgangspunkt i dine godkendte termer og den stil, du foretrækker i dine tekster. På den måde sikrer du en genkendelighed og høj kvalitet af dine AI-genererede tekster.

Efterredigering af AI-genererede tekster, så alle sproglige og indholdsmæssige fejl udryddes. Dermed sikres det, at teksterne passer præcist til målgruppen, og der sikres en rød tråd i forhold til virksomhedens øvrige materiale.

Kulturel tilpasning er tekstens udformning og budskab er afgørende for, at indholdet præsenteres og forstås korrekt, når du henvender dig til personer i andre lande og kulturer. Dermed udviser du en respekt for målgruppen, som gør det langt lettere at få afsat dine varer.

 

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at sikre, at jeres AI-genererede kommunikation forbliver præcis, engagerende og relevant.

Blake Guidry for Unsplash

Få et uforpligtende tilbud

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema