Interview med Louise

Louise er praktikant hos WordPilots frem til udgangen af juni. Hun varetager marketingopgaver og vedligeholder vores hjemmeside. Vi har lavet et interview med Louise, så I kan få fornøjelsen af at lære hende lidt at kende og finde ud af, hvad hun laver hos os.

Hvilke opgaver står du for?

Jeg tror ofte, at man forbinder det at være praktikant med at hente kaffe til de andre på kontoret. I virkeligheden sidder jeg og arbejder med marketing. Jeg prøver at lægge den bedste strategi for, hvordan WordPilots kan øge sin brand awareness og nå ud til flere potentielle kunder. Jeg skriver også content, som gerne skal informere interesserede, gøre dem lidt klogere og give dem et smil på læben.

Jeg skriver artikler og sprogtip på vores sociale netværk og hjemmeside. Om fredagen lægger jeg et sjovt opslag om sprog på vores Facebook. På marketingfronten står jeg for at udarbejde kampagner, SEO, vedligeholde hjemmesiden, foretage målgruppeanalyser og meget mere. Hos WordPilots får jeg lov til at give mig i kast med nye opgaver, som jeg ikke har prøvet før. Jeg er så heldig, at jeg lærer noget nyt hver dag.

Hvordan bruger du din uddannelse i din praktik?

Jeg blev færdig med min bachelor i historie sidste sommer. Den røde tråd mellem historie og marketing er måske ikke umiddelbart indlysende, men jeg synes, det giver god mening! På studiet har jeg lært at analysere store mængder data, informationssøge og finde den gode historie på baggrund af en grundig kildekritik. Det, synes jeg, passer godt med marketing, når jeg sidder og skriver content til vores forskellige medier. Fremover vil der også komme lidt artikler med et historisk perspektiv, som jeg håber, I vil læse!

Hvad så fremover?

Til september starter jeg på kandidatuddannelsen i journalistik. Jeg har været så heldig at få lov at blive hos WordPilots som studentermedhjælper! Det er jeg virkelig glad for, og jeg ser frem til at forsætte i WordPilots med mine skønne kolleger.

Få et uforpligtende tilbud

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema