Tekstforfatning – hvad er det?

Fra et marketingperspektiv har tekstforfatning til formål at skrive tekster, der konverterer. Konverteringer dækker blandt andet over produktsalg eller dataindsamling såsom mailadresser. Tekstforfatning skaber værdi for alle virksomheder, store som små, der ønsker at kommunikere til deres målgruppe og holde den røde tråd i deres skrevne materiale.

I en arbejdsmæssig kontekst er tekstforfatning kunsten at strikke ord sammen, som rammer den tilsigtede målgruppe og får modtagerne til at foretage en handling eller at træffe en beslutning. Det kan f.eks. være gennem whitepapers, produktbeskrivelser, marketingmateriale, casestudies, blogs, nyhedsmails, artikler, opslag og webtekster.

Målgruppens behov

En tekst skrevet af en professionel tekstforfatter vil bære præg af et indgående kendskab til virksomheden og målgruppens behov og karakteristika. Teksterne vil tale til modtagerens følelser, logik og/eller fornuft og få jeres virksomheds identitet til at skinne igennem. Den efterfølgende korrekturlæsning sikrer, at budskabet altid sidder lige i skabet.

Fordelene ved at gøre brug af tekstforfatning er, at I får fængende, effektive og kvalitetssikre tekster, som lever op til jeres krav. I får muligheden for at få et nyt perspektiv på jeres virksomhed, som kan skabe nye muligheder for jeres branding og dermed optimere jeres eksponering. Skriver I selv jeres tekster, men ønsker I, at de skal justeres lidt, kan vi også hjælpe med det.

Hos WordPilots er vi eksperter i tekstforfatning og korrekturlæsning! Vores stærke hold af tekstforfattere og er klar til at hjælpe jeres virksomhed med at blive set og hørt. Hos WordPilots arbejder vi altid tæt sammen med din virksomhed, så vi er sikre på at fange identiteten og opfylde jeres behov. Vi skriver altid i et sprog og en stil, som er tilpasset jer og jeres eksisterende materiale.

Giv os muligheden for at være din sproglige løsning! Ring og få et uforpligtende tilbud om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema