Korrekt grammatik og sprog skaber troværdighed!

Undersøgelser viser, at hjemmesider med sproglige eller grammatiske fejl risikerer at få potentielle kunder til at miste interessen i virksomheden, som dermed mister sin troværdighed. Selvom nogle stavefejl kan være harmløse og sjove, kan de dog være med til at give et billede af en mindre kompetent virksomhed. Derudover kan sprogfejl også betyde, at budskaber ikke kommer klart igennem til kunderne. Det kan i værste tilfælde betyde, at man mister sine kunder.

Man kan sammenligne sin hjemmeside med aviser. På aviser er der typisk ansat redaktører og korrekturlæsere for at sikre korrekt sprogbrug og grammatik. Undersøgelser viser nemlig, at stavefejl i artikler betyder, at læseren har mindre tiltro til den information, de får fra avisen. Det vil altså sige, at det kan koste troværdighed ikke at læse korrektur på sit materiale.

En anden vigtig grund til at gøre brug af korrekturlæsning på onlinetekster er virksomhedens SEO-score. Retskrivning hjælper jer med at blive vist på søgemaskiner. De ord, som potentielle kunder søger på, skal gerne matche de ord, der er skrevet på jeres hjemmeside. Hvis ordet på jeres side er stavet forkert, vil det derfor ikke blive vist i forslagene i søgemaskinen, og det kan altså være det, der afgør, om potentielle kunder bliver eksponeret for jeres hjemmeside.

Med en professionel korrekturlæser sikre I, at jeres budskab kommer klart og tydeligt igennem, og at jeres kunder ikke finder fejl på hjemmesiden. Hos WordPilot har vi et stort netværk af professionelle korrekturlæsere, der sikrer, at jeres budskab kommer klart og korrekt igennem uanset sprog, og at I fremstår troværdige! Kontakt os nu på pm@wordpilots.dk eller +45 86 60 00 70, og få et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema