Erfaren projektledelse og effektive kommunikationsløsninger

Har din virksomhed oplevet at være i tidspres for at løse sproglige opgaver? Er behovet for effektiv kommunikation blevet en kritisk faktor, især når tiden er knap inden årets afslutning? En professionel sprogvirksomhed kan levere løsninger, selv når deadline er kort.

Hvad vil erfaren projektledelse sige?
I en tidligere artikel om projektledelse har vi beskrevet, hvordan projektlederen hos WordPilots er kundens kontaktperson.
Er der brug for en hurtig, sproglig løsning, så er det vigtigt med en erfaren projektleder.
En virksomhed har ofte brug for sikkerhed i håndteringen af sine tekster. Denne sikkerhed kan skabes på mange måder, men med erfaring, forståelse og struktur kan projektlederen hos virksomhedens eksterne sprogpartner gøre processen kortere, hurtigere og skarpere. WordPilots har stor erfaring med cases, hvor projektstyring har været hovedfokus, det kan du læse mere om her.

Hvordan skaber vi effektive kommunikationsløsninger?
At overlade sin fremmedsprogede kommunikation til en sprogvirksomhed er i allerhøjeste grad en tillidserklæring. Hos WordPilots anvender vi systemer og strukturer, som giver kunden sikkerhed og samtidig garanterer hurtig og præcis kommunikation, som rammer rigtigt ift. teksttyper, budskaber og målgrupper.
Udover at projektlederen har en tæt kontakt og dialog med kunden og sørger for, at der sker en grundig forventningsafstemning, inden de sproglige opgaver igangsættes, anvender vi hos WordPilots et projektstyringssystem, som giver vores projektledere et godt overblik over alle igangværende opgaver. Her er det muligt at styre opgavernes deadlines og økonomi og dele de relevante filer og referencemateriale med de sproglige teams, som skal løse opgaverne. Derudover kan projektlederen sikre, at alle relevante instruktioner videregives til de sproglige teams på én gang, hvilket letter processen, hvis der f.eks. er tale om en opgave til mange sprog, og hvor der derfor er flere sprogteams er involveret. Dette sikrer en hurtig og effektiv kommunikation samt professionelle og korrekte oversættelser – selv med korte deadlines.

Vores kunder har også altid mulighed for at få adgang til WordPilots’ projektstyringssystem via en kundeportal, og her kan der kommunikeres med projektlederen under hele forløbet, så informationer vedrørende opgaven samles ét sted i stedet for at risikere, at de går tabt i en e-mail. Dermed kan projektlederen også hurtigt få afklaret eventuelle spørgsmål eller gøre opmærksom på tvetydigheder i teksten og på denne måde hjælpe med at optimere både kildeteksten og oversættelsen.

Hos WordPilots anvender vi desuden oversættelsesværktøjer (CAT tools) til vores kvalitetssikrede løsninger. Værktøjerne hjælper oversætterne med at undgå formelle og grammatiske fejl, og de sikrer desuden, at der er konsistens og en rød tråd i kundens ønskede terminologi på tværs af tekster.

Som kunde kan I derfor trygt overlade jeres fremmedsprogede kommunikation og sproglige opgaver til WordPilots.

Planlægning af en hurtig løsning:
Når der skal navigeres igennem tidspres, kræver det en velstruktureret tilgang, og dette gælder også for sproglige opgaver. WordPilots’ projektledere starter altid med at kortlægge projektets omfang, nøglemål og ønskede resultater. Dette danner grundlag for en klar og realistisk tidsplan, hvor vi identificerer kritiske delmål og dedikerer vores ressourcer effektivt. Ved at prioritere opgaverne og minimere tvivlsspørgsmål sikrer vi, at hvert trin i projektet tjener det overordnede formål uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kommunikation og tæt dialog mellem vores projektledere og kunder spiller en central rolle, da den giver mulighed for at foretage eventuelle tilpasninger undervejs.

Eksperter:
Vores effektive projektledelse og kommunikationsløsninger er ikke kun resultatet af vores strukturerede processer, men også af vores stærke ekspertteam. Vi tror på, at succes skabes af mennesker, og vores team af specialiserede eksperter er rygraden i vores virksomheds succes. Det gælder både for vores interne projektledere, som styrer projekterne og er bindeled mellem kunden og de forskellige sprogteams, men også vores globale team af modersmålsoversættere, som er dedikerede og erfarne eksperter inden for forskellige specialeområder. Eksperterne bidrager hver især med et sæt færdigheder og en indsigt inden for deres fagområde, som sammen skaber en stærk kvalitetsløsning. 

Hos WordPilots forpligter vi os ikke kun til ord, men til handling. Har din virksomhed akutte sproglige behov før årets slutning? Tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at levere konkrete resultater, når det virkelig betyder noget.

Få et uforpligtende tilbud

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema