Fire grunde til, at du skal oversætte din hjemmeside!

Øg trafik og omsætning

Med en flersproget hjemmeside vil du automatisk åbne døre for en større og international kundegruppe. Flere mulige kunder vil få muligheden for at få information om jeres virksomhed. Det tilfører desuden en følelse af ekstra kundeservice, og I møder kunderne i øjenhøjde.

I 2015 besluttede Neil Patel sig for at oversætte sin hjemmeside til 82 forskellige sprog. Det behøver I naturligvis ikke at gøre, men for Patel betød det, at trafikken på hans hjemmeside steg med 47 % på tre uger. Patel så mulighederne for at vækste sin virksomhed ved at udbyde sin hjemmeside på flere sprog. På den måde gav han millioner af mennesker, som ikke har engelsk som første eller andet sprog mulighed for at tilgå hans hjemmeside og dermed hans produkter. [1]

En effektiv marketingstrategi

Det er dyrt og tidskrævende at lave en hjemmeside fra bunden og udarbejde dertilhørende indhold for at fylde siderne ud. Vil man derudover gerne have teksten oversat til andre sprog, kan opgaven virke helt uoverskuelig. Med hjælp fra et professionelt oversættelsesbureau kan I læne jer tilbage og lade os klare arbejdet. Ved at outsource oversættelsen får I frigivet tid til at fokusere på det, I er bedst til, og jeres virksomhed får oven i købet mulighed for at stå stærkere på det internationale marked og blive set af nye potentielle kunder.

Forstærk din SEO

En flersproget hjemmeside gør jer mere synlig på internettet. Med flersproget indhold har du mulighed for at rangere højere på SEO-scoren på flere forskellige sprog. Nye kunder får bedre mulighed for at finde jeres virksomhed, da links, metadata og navigationstekster også bliver oversat. Det hele tæller, hvis man vil ses!

Skab kundetillid

Undersøgelser viser, at kunder naturligt har en større tillid til virksomheder, som har en hjemmeside på kundens modersmål eller et verdenssprog. Kunden vil være mere tilbøjelig til at engagere med virksomheder, som de har tillid til. Dermed kan en flersproget hjemmeside skabe en positiv oplevelse, som kan betyde, at købsordren ender hos jer.

 

Lyder det som noget for dig? Kontakt os nu, og få et uforpligtende tilbud på en oversættelse af din hjemmeside!

Få et uforpligtende tilbud

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema