Overholdelse af lokale og internationale regler

I mange lande skal intern kommunikation i virksomheder overholde en række specifikke regler og forskrifter. Det kan være medarbejderhåndbøger, sundheds- og sikkerhedsdokumentation eller andre dokumenter, der indeholder væsentlig virksomhedsinformation.

Det har afgørende værdi for en virksomhed, at alle medarbejdere har adgang til den information, som de har brug for, for at kunne udføre deres arbejde, uanset hvilket sprog de taler. Oversættelse af dokumenter til flere forskellige sprog, kan være med til at sikre medarbejderes sikkerhed og undgå juridiske problemer.

Sikkerhed på arbejdspladsen er essentiel i en virksomhed. I kan desuden være med til at øge arbejdsglæden og følelsen af tryghed blandt jeres ansatte ved at sørge for, at alle i jeres virksomhed er velinformeret om procedurer og protokoller. Derudover sikrer I jer, at jeres medarbejdere har mulighed for at få kendskab til de gældende regler og love, hvilket kan være afgørende for jeres forretning. Det kan i sidste ende betyde, at jeres virksomhed undgår uforudsete økonomiske udgifter.

Få et uforpligtende tilbud

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema