WordPilots fylder 10 år!

Wordpilots 10 årTiden flyver afsted, når man er i godt selskab, og nu er der allerede gået ti år, siden WordPilots gik på vingerne for første gang.

Det har været ti spændende år, der har budt på lidt af hvert og mange interessante kunder og opgaver.

Det lille lokale oversættelsesbureau er stadig lokalt, men har vokset sig til en kommunikationsvirksomhed med global rækkevidde. I årenes løb har vi haft selskab af en række dygtige ordpiloter, der hver især har bidraget med nye vinkler og stærke kompetencer og gjort WordPilots til den vellidte, troværdige og fleksible kommunikationsvirksomhed, vi er i dag.

Vi er stolte af det stærke team, vi har fået sammensat – højt kvalificerede og uundværlige interne ordpiloter og eksterne copiloter, der hver dag gør deres ypperste for at lande kundernes projekter godt, sikkert og til tiden som aftalt!

Samtidig sætter vi stor pris på den tillid, vores trofaste kunder viser os i hverdagen ved at betro os deres kommunikationsopgaver. Vi gør vores absolut bedste for altid at leve op til de forventninger, de måtte have, så de trygt kan lægge deres opgaver i vores hænder.

Vi synes bestemt, de ti år er værd at fejre! Derfor har vi fejret selve dagen med kontorfællesskabets øvrige lejere under hensyntagen til myndighedernes coronaanvisninger. I samme anledning giver vi også alle vores danske kunder 10 % rabat på ordrer, der afgives i uge 41.

Den store fødselsdagsreception for kunder, samarbejdspartnere, familie og venner af huset har vi valgt at udskyde lidt af coronarelaterede hensyn. Men så snart situationen tillader det, sender vi invitationer ud, så vi får mulighed for at fejre den runde dag, som det sig hør og bør.

 

Få et uforpligtende tilbud

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema