Oversættelse af hjemmeside

Når I som virksomhed skal ind på markeder i et eller flere lande, er en hjemmeside på lokalsproget ofte en helt uundværlig del af markedsføringen. En hjemmeside på kundernes eget sprog er fordelagtig af mange årsager. Den vigtigste årsag er kommunikationen til kunden. Ved en hjemmesideoversættelse er det korrekte sprog én ting – kultur, branding og identitet er en anden. Når det er blevet fastslået, hvilket markeder I vil ind på, skal det også tages med i overvejelserne, om disse markeder medfører, at der skal bruges en særlig tone eller et særlig ordvalg i teksten. Jo flere markeder, jeres virksomhed skal operere på, jo mere neutral bør I formulere kildeteksten, så I ikke bliver misforstået eller betragtet som irrelevante. Der er mange nuancer og forbehold, der skal tages i betragtning, og det er en oversættelse af sin hjemmeside ikke “bare lige” noget man gør.

Det nemmeste, hurtigste og mest økonomiske er selvfølgelig at oversætte sin hjemmeside i samarbejde med et professionelt oversættelsesbureau som WordPilots. Afhængigt af hvilke markeder I skal ind på, kan det også være relevant at kigge på den rette sprogvariant – hvis du er i tvivl om dette, er sparringen med vores oversættere essentiel. Ofte handler det ikke bare om sproget, men også om sprogtone, og en god oversætter ved, hvordan din tekst skal oversættes, så den fungerer på det pågældende marked.

En engelsk version af din hjemmeside

Et godt sted at starte er at oversætte jeres hjemmeside til engelsk. For det første er det et sprog, som mange kan forstå overalt i verden, og derfor kan det være et godt udgangspunkt, indtil I får oversat hjemmesiden til flere sprog, hvis det er det, der giver bedst mening. Derudover er engelsk et verdenssprog og derfor er det lettere (og billigere) at finde kvalificerede oversættere, når du skal have teksterne oversat til andre sprog. Med en hjemmesideoversættelse fra WordPilots vil I ikke kun få selve hjemmesideteksten oversat men også linktekster, søgefelter og billedtekster med mere, hvilket giver din hjemmeside et mere professionelt udtryk.

Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på en oversættelse af din hjemmeside.

Mød vores piloter!

Få et uforpligtende tilbud

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema