International logistik kræver lokalisering!

Logistik er den del af forsyningskæden, der varetager håndtering, styring og procedurer for varer, produkter, information og andre ressourcer. Varer når f.eks. at komme gennem mange forskellige led, på deres vej fra producenten til modtageren, og derfor er planlægning og kommunikation vigtige komponenter i den komplicerede kæde. Statistikker viser, at mange virksomheder outsourcer en større andel af deres logistik. For dem er et samarbejde med en tredjepartsvirksomhed til varetagelse af logistikområdet den mest omkostningseffektive løsning. Uanset om jeres virksomhed samarbejder med en tredjepartsvirksomhed, eller om I selv har ansvaret for logistik, så kan et samarbejde med et oversætterbureau have stor værdi for jer! Her kan du læse, hvordan vi hjælper andre transport- og logistikvirksomheder.

Kommunikation er yderst vigtigt i forbindelse med håndteringen af produkter, som effektivt, korrekt og hurtigt skal ende i jeres kunders hænder. En enkelt misforståelse eller fejlkommunikation kan have en dominoeffekt på hele kæden, som i værste tilfælde kan ende ud i negative konsekvenser for virksomheden, f.eks. manglende godkendelser og tilbagekaldelse af produkter. Sværere bliver det, når forsyningskæderne er globale og involverer forskellige sprog og kulturer. For at undgå misforståelser er korrekt kommunikation essentielt. Når I oversætter jeres materiale til lokalsproget, skaber det stor værdi for jeres medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Et oversætterbureau kan være med til at sikre, at I bliver forstået af alle. Læs her, hvad et oversætterbureau egentligt laver.

Når der skal samarbejdes på tværs af sprog og kultur, kan det være en fordel at have en stor interkulturel forståelse og indsigt i forholdene og kravene på målmarkedet, og det får I automatisk ved at samarbejde med en professionel sprogpartner. Dermed kan I som virksomhed sikre, at alle brugere har samme sproglige forudsætninger for at få de korrekte informationer, strømline arbejdsgange og muliggøre større effektivitet. Ved at samarbejde med et oversætterbureau, får I ikke kun en oversættelse, men også en lokalisering af jeres materiale. Dermed øges forståelsen, og risikoen for negative konsekvenser reduceres. Her kan du læse mere om, hvad lokalisering er, og hvad det kan have af betydning for din virksomhed.

Hvilket materiale kan I med fordel få oversat? Vi har lavet en liste med nogle af de områder, hvor en oversættelse kan være relevant for jer som transportvirksomhed. Se listen her.

 

Har du spørgsmål, eller er du bare interesseret i, hvad vi kan gøre for dig, så ring til os på + 45 86 60 00 70, eller send en mail til pm@wordpilots.dk, og få et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema