Skab arbejdsglæde med oversættelse!

Arbejdsglæde er vigtig i alle virksomheder eller organisationer. Det er med til at sikre medarbejdernes jobtilfredshed. Tilfredse medarbejdere er langt mere produktive end utilfredse, de er mindre stressede og har ofte en større loyalitet for virksomheden og er derfor mindre tilbøjelige til at skifte job.

Regelmæssig kommunikation internt i en virksomhed kan være et vigtigt værktøj til at bidrage til arbejdsglæden. Ansatte, der jævnligt bliver informeret om, hvad der sker i virksomheden, føler sig i højere grad inddraget og oplever en større tilknytning til virksomheden. Har man medarbejdere, som ikke taler dansk som modersmål, kan en oversættelse af den interne kommunikation til deres modersmål være med til at sikre, at de også føler sig inkluderet og værdsæt.

Korrektur

I virksomheder med et multisproget personale kan et samarbejde med et oversætterbureau derfor være afgørende for, om jeres medarbejdere føler sig på linje med virksomhedens værdier og mål, og samtidig strømlines den interne virksomhedskommunikation på tværs af sprog. I sidste ende kan det reducere antallet af fejl, skabe en større effektivitet og produktivitet og dermed bidrage til arbejdsglæden!

Du opnår følgende fordele ved at oversætte den interne kommunikation:

Når din virksomhed oversætter dokumenter til intern kommunikation får I mere sammenhængende teams og glade medarbejdere, som føler sig inkluderet. Det er en omkostningseffektiv indsats, som forbedrer medarbejdernes produktivitet, og skaber en økonomiske gevinst for jeres virksomhed.

Hvis I ikke har ressourcer internt til at håndtere oversættelsesopgaven, kan I i stedet samarbejde med et professionelt oversætterbureau.

Kontakt os nu, og få et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud

Tak. Vi har modtaget din henvendelse.

Mød vores co-piloter

Kompetenceskema